Samenwerkingspartners

MentaVitalis.nl
Persoonlijke counselling voor de individuele werknemer, met aandacht voor zijn of haar arbeidsmotivatie maar ook aandacht voor persoonlijke kwesties buiten de werkomgeving. Telefonisch, online en face-to-face. Vertrouwelijk en onafhankelijk, voorkomen van arbeidsverzuim.

VvAA Coachplatform
Het coachplatform vervult een centrale functie voor artsen die ondersteuning vragen bij de oriëntatie op (de verdere) beroepsuitoefening. Eén plek voor advies over loopbaanzaken die met individuele of teamcoaching, loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, training en dergelijke te maken hebben.

VvAA GRIP coaching online voor zorgprofessionals
Met GRIP gaat u zelf aan de slag om uw energie én effectiviteit te vergroten en uw stress te verlagen. Dat doet u in een online omgeving in uw eigen tempo, op uw eigen manier, met of zonder hulp van een online coach.

Loyalis Mens en Werk
Vitaliteit is van groot belang voor de organisatie. Het beïnvloedt het welzijn van uw werknemers en de kwaliteit van hun werk. Tijdens de training ‘Vitaal in je werk’ brengen deelnemers in kaart hoe ze staan in hun werk en in hun leven.

Burnoutbegeleidingin.nl
Op deze site vindt u begeleiders die zich gespecialiseerd hebben in het begeleiden bij stress en burnout. De oorsprong van hun begeleiding ligt vaak in hun eigen ervaring met stress en burnout. Daarnaast hebben ze een gespecialiseerde opleiding.

Jansen Massage Rijswijk
Jansen Massagepraktijk verzorgt verschillende massages. Dit kan zowel in de praktijk, aan huis of op locatie. In samenhang met coaching bij stress klachten kan massage ondersteunend en extra ontspannend zijn. Daarnaast kun je ook terecht voor bijvoorbeeld sportmassage of stoelmassage. De sfeer is prettig, de masseuse speelt in op klachten en wensen, ze neemt de tijd en ze verstaat haar vak!

TMA Methode
TMA helpt mensen hun talenten te ontdekken en ontwikkelen, zodat ze effectiever en gelukkiger in werk worden. TMA maakt loopbaankeuzes overzichtelijk door een concreet inzicht in talenten, competenties en vacatures.