Ervaringen cliënten

Deze reacties worden beschreven zonder een naam te vermelden in verband met privacy.

Functie: arts in opleiding (AIOS) – Soest, 25 februari 2022

Ik vond het erg prettig om de coaching gesprekken al wandelend te houden en af en toe even letterlijk stil te staan. Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik belangrijk vind aan een werkplek. Ik heb mijn communicatie met collega’s verbeterd en ik kan mijn grenzen beter bewaken. Daarnaast heb ik meer inzicht in overtuigingen (leefregels) die me in de weg zitten en hoe ik daar anders mee om kan gaan. Voor mij zijn dat o.a. mijn behoefte aan controle en mijn neiging tot perfectionisme. Het lukt me steeds beter om te relativeren, waardoor ik het werken ook in coronatijd zo prettig mogelijk kan houden. Tineke, heel erg bedankt voor jouw fijne en rustige manier van coaching. Dankjewel voor je betrokken houding en je fijne adviezen.

Functie: Trajectbegeleider

Tineke heeft mij gecoacht bij mijn vragen rondom werk. Past de baan en de branche waarin ik werk nog wel bij mij? Welke mogelijkheden heb ik nog meer? Waar liggen mijn kwaliteiten en talenten? Voor welke aspecten binnen werk loop ik echt warm? Welke werkzaamheden passen eigenlijk niet (meer) bij me? Een gedegen loopbaanscan, gecombineerd met coaching en oefeningen leidden mij naar steeds meer antwoorden.

De coach: Tineke kan goed inspringen op wat er nodig is en zet daarbij diverse instrumenten en methodieken in. Zij stimuleert en motiveert om de keuzes te maken, die bij je passen. Zij is een professionele coach, die respectvol en betrokken blijft gedurende het gehele traject. Zij vraagt door en komt terug op onderwerpen die soms moeilijk zijn. Daarbij is zij sterk in structureren. Bovendien heb ik haar rust en aandacht erg gewaardeerd.

Haar coaching is voor mij de start geweest de juiste keuzes te maken in mijn loopbaan.

Functie: Bedrijfsarts

Tineke is een prettige  persoonlijke en professionele coach. Zij heeft me geholpen  een paar overtuigingen te veranderen waardoor ik tegen sommige dingen anders ben gaan aankijken. Het werd hierdoor gemakkelijker bepaalde  beslissingen te nemen en wat praktische zaken anders te regelen. Het coachingstraject heeft  geholpen om tegen een paar dingen anders aan te kijken (o.a. rol leidinggevende) waardoor ze minder energie kosten. Dit alles zorgt ervoor dat ik mijn werk weer met plezier doe en energie over hou. Dank je wel voor je goede begeleiding in dit proces.

Functie: Oss-architect/consultant

Mijn eerste kennismaking met CTR-Detering:  de website presentatie, telefoongesprek en intake vond ik prima! Ik vond de begeleiding erg prettig. Ik werd door Tineke  aan het werk en aan het denken gezet. De oefeningen met het benoemen van gevoelens en kwaliteiten hebben inzicht gegeven en waren verhelderend en soms confronterend.
Ik heb nu meer zin om dingen op te pakken en om me heen te kijken (inclusief andere rol/functie). Ik kan me weer concentreren op de dingen waar ik goed in ben. Dank je wel!

Functie: Informatie-specialist

Het traject bracht meer dan mijn verwachtingen. Naast mijn loopbaanvragen/perikelen ben ik ook bewuster aan het omgaan met de rust en balans in mijn privéleven. De ‘chaos’ is bedwingbaar nu. Ik geef nu meer aandacht aan het mogen relaxen en niets te ‘moeten’, neem voldoende rustmomenten en voel me er niet meer schuldig over. Ik vond de begeleiding heel erg goed en kan deze coach zeer aanbevelen.

Functie: Beleidsmedewerker overheid

Tineke heeft mij begeleid in de periode van herstel na een burn-out. Zij heeft mij op een hele effectieve, professionele en daadkrachtige  manier geholpen. Vanuit haar betrokken en integere houding heeft ze mij aangezet tot reflectie op mijn dagelijkse leven op een manier die erg efficiënt bleek. Tineke is een prettige persoon om mee in contact te zijn. Zij is, al coachend, op een natuurlijke manier in staat om je te helpen orde te scheppen in de chaos van je leven na een burn-out. Haar begeleiding bracht mij eerst weer op het goede spoor: ik leerde te ontspannen en kreeg weer nieuwe energie. Ik kreeg opdrachten mee en adviezen, hiermee kreeg ik weer controle over mijn leven, zowel in mijn hoofd als in de dagelijkse praktijk.
Nog steeds heb ik, in periodes waarin het wat minder goed met me gaat, heel veel aan de dingen die ik bij haar heb geleerd. Ik beveel Tineke dan ook zeer aan bij iedereen die vastgelopen is in overspannenheid of een burn-out.

Functie: Financieel specialist

Na de eerste kennismaking had ik al vertrouwen dat ik hier iets kon leren. Het lukt me steeds beter om prioriteiten te stellen en te delegeren. Ik heb het idee dat ik het minder druk heb en tijd heb voor de leukere dingen in mijn functie. Gezien de komende reorganisatie gaat er veel veranderen. Dit laat ik over mij heen komen en ik probeer er beter van te worden (betere functie). De kernkwadranten waren echte eye openers. De begeleiding was professioneel, rustig en helder. Ik heb hierdoor meer inzicht gekregen wat mijn sterke kanten zijn en kan deze beter inzetten. Ik kan Tineke dan ook zeer aanbevelen, zij is een professionele coach die echt maatwerk levert.

Functie: Diëtist

Ik heb weer plezier in mijn werk, heb weer zelfvertrouwen in mijn functioneren en dat is een groot goed. Het werk neemt een andere plek in mijn leven in, het is niet meer datgene wat het belangrijkste is en dat hoeft ook niet meer. Ik haal voldoening uit andere zaken en ben tevreden met mijn baan op dit moment. De gesprekken hebben me geholpen kleine veranderingen aan te brengen en dat is in deze fase van mijn leven prima!